Körtés trüffel torta szelet
Leírás
Összetevők: csokoládé((édesítőszer: maltitol, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír: pálmamag, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: lecitinek és E476, aroma), kókusztejszín (kókuszkrém, stabilizátor: xantán gumi E415, guargumi E412, karragén E407, margarin ((pálma, repce, kókusz, víz, emulgeálószerek: lecitinek, zsírsavak mono- és digliceridjei, só , tartósítószer: szorbinsav, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vitaminok: A, D, színezék: karotinok), mandulaliszt, körtetöltelék (körte 50%, inulin, almasűrítmény, gyümölcsből kivont természetes szírup, víz, sűrítőanyag: módosított burgonya keményítő, gelllan gumi, aromák, tartósítószer: kálium szorbát, aszkorbinsav), rizsliszt, kakaópor).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
kj | kcal | zsír | telített zsírsav | szénhidrát | amelyből cukor | amelyből poliolok | fehére | só: | rost |
1764,5 | 422,5 | 32,7 | 15,3 | 26,0 | 4,5 | 16,4 | 4,9 | 0,1 | 3,5 |
Leírás és Paraméterek
Összetevők: csokoládé((édesítőszer: maltitol, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír: pálmamag, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: lecitinek és E476, aroma), kókusztejszín (kókuszkrém, stabilizátor: xantán gumi E415, guargumi E412, karragén E407, margarin ((pálma, repce, kókusz, víz, emulgeálószerek: lecitinek, zsírsavak mono- és digliceridjei, só , tartósítószer: szorbinsav, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vitaminok: A, D, színezék: karotinok), mandulaliszt, körtetöltelék (körte 50%, inulin, almasűrítmény, gyümölcsből kivont természetes szírup, víz, sűrítőanyag: módosított burgonya keményítő, gelllan gumi, aromák, tartósítószer: kálium szorbát, aszkorbinsav), rizsliszt, kakaópor).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
kj | kcal | zsír | telített zsírsav | szénhidrát | amelyből cukor | amelyből poliolok | fehére | só: | rost |
1764,5 | 422,5 | 32,7 | 15,3 | 26,0 | 4,5 | 16,4 | 4,9 | 0,1 | 3,5 |
Allergének | |
- mandula | |
- Az üzemben használunk fel tejet, tojást, szójababot, mandulát, földimogyorót, mogyorót, diót, pisztáciát. |