Pisztáciás Eszterházy tortaszelet
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Vanília puding diós tészta rétegek között. Pisztáciával és fehér csokoládéval leöntve jellegzetes mintával, pisztáciával körbeszórva. Laktózmentes, gluténmentes, Édesítő: eritrit, szukralóz, maltitol, stevia A kép csak illusztráció a torta díszítése eltérhet. |
|
|
Leírás
Összetevők: tejszín (víz, pálmamag olaj, szorbit, glükózszirup (stabilizátor), emulgeálószer: zsírsavak: mono- és digliceridjei, poliszorbát 60, kukoricakeményítő, stabilizátor: hidroxi.propil-cellulóz, só, aroma), dió, tojásfehérje, pisztácia paszta (növényi zsírok (napraforgó, kókusz), édesítőszer(maltitol, eritrit), pisztácia paszta 20%, maltodextrin, szárított rizspor, szójabab, szójalecitin, só, E141, stevia), pisztácia pudingpor (gluténmentes zabpehelyliszt, tápióka keményítő, vanília aroma, só, kurkuma, bourbon vanília őrlemény), fehér csokoládé (kakaóvaj, maltit, kókuszzsír, friss gyümölcsből kivont cukor, növényi rost, aromák, kókusztejpor, napraforgó lecitin, só ), eritrit, habfixáló (dextróz, módosított kukoricakeményítő, csomósodást gátló: kalcium-foszfátok), sütőpor (gluténmentes sütőpor. kukoricakeményítő, térfogatnövelő: nátrium-pirofoszfát,nátrium-karbonát).
Leírás és Paraméterek
Összetevők: tejszín (víz, pálmamag olaj, szorbit, glükózszirup (stabilizátor), emulgeálószer: zsírsavak: mono- és digliceridjei, poliszorbát 60, kukoricakeményítő, stabilizátor: hidroxi.propil-cellulóz, só, aroma), dió, tojásfehérje, pisztácia paszta (növényi zsírok (napraforgó, kókusz), édesítőszer(maltitol, eritrit), pisztácia paszta 20%, maltodextrin, szárított rizspor, szójabab, szójalecitin, só, E141, stevia), pisztácia pudingpor (gluténmentes zabpehelyliszt, tápióka keményítő, vanília aroma, só, kurkuma, bourbon vanília őrlemény), fehér csokoládé (kakaóvaj, maltit, kókuszzsír, friss gyümölcsből kivont cukor, növényi rost, aromák, kókusztejpor, napraforgó lecitin, só ), eritrit, habfixáló (dextróz, módosított kukoricakeményítő, csomósodást gátló: kalcium-foszfátok), sütőpor (gluténmentes sütőpor. kukoricakeményítő, térfogatnövelő: nátrium-pirofoszfát,nátrium-karbonát).
Allergének | |
- tojás | |
- zab | |
- dió | |
- szójabab | |
- Az üzemben használunk fel tejet, tojást, szójababot, mandulát, földimogyorót, mogyorót, diót, pisztáciát. |